Tjenester

Tjenester

Vi synliggjør deg gjennom digital markedsføring!

Vi tilbyr kreative filmkampanjer og ekspertise innen visuell formidling. Vi tilbyr også konsulent tjenester. Vi bistår bedrifter, byråer, det offentlige og det private i å lykkes med digital markedsføring og filmproduksjon. Både for sosiale medier, promo, tv, event, etc. 

Sammen identifiserer vi merkevaren til bedriften for å finne unike markedsmuligheter. Deretter skreddersyr vi en merkevarestrategi med fokus på kreativ visuell formidling.

Kontakt oss her!

Dronefoto & Film

Dronefoto av bygg, eiendom, biler, båter i forbindelse med salg, dokumentasjon og utleie og generell visualisering. Bildene leveres ferdig fargejustert og redigert for best mulig resultat.

Se mer

Film og foto til sosiale medier

Et innslag filmet fra luften kan gjøre det lille ekstra innenfor alle typer filmer og videoer. Enten det er i en reklamefilm, dokumentar, musikkvideo eller i forbindelse med et event. Her er det bare å slippe løs fantasien. Vi filmer, redigerer og leverer i og på ønsket format.

Se mer

FPV og sportsfilm

Vi tilbyr video med FPV droner. Dette er droner som er meget fleksible. Her bygger vi dronene etter ønsket behov, enten smidighet og liten vekt, som gjør at dronene kan fly inne. Eller raske og sterke droner for å fange actionfylte hendelser i høy fart. FPV droner er aktuelt til raske opplevelser som etter eller over en motorsykkel, båt, skikjører og mye annet morsomt!

Se mer

droneINSPEKSJON

Videodokumentasjon av byggeprosjekter inne og ute. Inspeksjon av piper, tårn, bruer, bygninger, høyspentmaster, tak på oljeplattformer og andre konstruksjoner hvor det kan være vanskelig å komme til.

Hva vi gjør

VisionMedia er et kreativt produksjonsselskap som lager film og kampanjer med fokus på visuelt innhold!

Vi gir liv til din visjon!

 

Vi har lang erfaring og mener selv vi har et kreativt blikk. Dette kombinert med god kompetanse og lang erfaring, resulterer i prosjekter med høy kvalitett. Og – Vi leverer raskt!


T
a en titt på noe av vårt 
tidligere arbeid!

Kontakt oss her!